АГРО-2018

Запрошуємо відвідати 30-ту ювілейну агропромислову виставку «АГРО-2018»!

З 6 по 9 червня 2018 року у Києві на території НК «Експоцентр України» відбудеться ювілейна 30-та виставка «АГРО-2018». Впродовж десятиріч своєї роботи виставка перетворилася на улюблений захід для десятків тисяч українських аграріїв, виробників, науковців та усіх небайдужих до сільського господарства людей.

Цьогоріч на «АГРО-2018» водночас буде представлено відразу 12 (!) спеціалізованих виставок. Організатори суттєво розширили програму, яка включатиме Аукціон племінних тварин, на якому можна буде придбати елітні породи худоби, експозицію провідних автомобільних брендів та тест-драйв авто Agro Auto Show, фестиваль їжі Agro Food Fest, розмаїтий традиційний Ярмарок, та звичайно ж, ділові заходи.

Спеціалізована виставка «ЕкспоАгроТех» цілковито присвячена сучасній сільськогосподарській техніці. Особливістю «АГРО-2018» стане те, що в експозиції будуть представлені майже усі вітчизняні виробники машин та агрегатів, на продукцію яких поширюється державна програма компенсації 25% вартості придбання. Тісно пов’язаною із ЕкспоАгроТех є виставка «Агро-транспорт і логістика», присвячена сільськогосподарському транспорту. З кожним роком дедалі більшою ваги у аграрному секторі України набувають точні технологічні рішення, тому виставка «Hi-Tech Agro» стане особливо актуальною для відвідувачів «АГРО-2018».

Експозиція виставки «Рослинництво і агрохімія» дасть змогу обрати найсучасніші системи захисту посівів. Своєю чергою відвідання спеціалізованої виставки «Organic» буде корисною для тих господарств, які розглядають перспективні напрямки розвитку ринку органічної продукції.

Традиційною окрасою «АГРО-2018» стане масштабна виставка худоби, птиці, кормів, препаратів та технологічного оснащення тваринницької галузі – «Anіmal`EX». В рамках спеціалізованої виставки «Agro Build-Expo» можна буде ознайомитися із сучасними підходами до спорудження об’єктів аграрної інфраструктури. На виставці «Сучасний фермер» відвідувачі матимуть змогу оцінити спеціалізовані комплексні рішення у аграрній сфері, а на експозиції «Біопаливо» – віднайти нові технологічні рішення задля заощадження ресурсів.

Не менш цікавими та корисними для представників аграрного сектору стануть спеціалізовані виставки «FishExpo» (рибне господарство), «ЕквіСвіт» (конярство) та унікальна виставка екологічного будівництва «EcoHouse».

Щиро запрошуємо Вас завітати на ювілейну сільськогосподарську виставку «АГРО-2018» і обіцяємо чотири насичені, цікаві та корисні дні для усіх відвідувачів, які працюють у аграрному секторі України!

Організатор виставки: ТОВ «ТД «Промфінінвест»

Детальна інформація:

Тел.: +380 44 220 11 45, e-mail: info@agroexpo.in.ua

www.agroexpo.in.ua

www.facebook.com/agroexpo.in.ua

Оцените статью
OV - Business News
Добавить комментарий

Нажимая на кнопку "Отправить комментарий", я даю согласие на обработку персональных данных и принимаю политику конфиденциальности.